1402/7/22 شنبه
قابل توجه پذیرفته شدگان کارشناسی دانشگاه پیام نور
ثبت نام غیر حضوری از 22 مهر ماه در سایت گلستان/مدارک لازم برای ثبت نام غیرحضوری پذیرفته شدگان دانشگاه پیام نور (با آزمون و بدون آزمون)

.

ضمن تبریک به پذیرفته شدگان دانشگاه، تاریخ ثبت نام غیرحضوری و انتخاب واحد پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی بزودی از طریق همین سایت اطلاع رسانی خواهد شد.

لازم یه ذکر است، ثبت نام از طریق سامانه آموزشی گلستان دانشگاه به نشانی reg.pnu.ac.ir و به صورت غیرحضوری انجام می شود و کلیه پذیرفته شدگان باید تصویر صفحه اول وصفحه توضیحات شناسنامه  و پشت و روی کارت ملی، عکس 4×3 با زمینه روشن، اصل مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی(دارندگان مدرک دیپلم 3-3-6 نیاز به مدرک پیش دانشگاهی ندارند) و  مدرک مشخص کننده نظام وظیفه ( ویژه آقایان ) خود را با فرم jpg یا jpeg  و حجم هر تصویر حداکثر 250 کیلوبایت آماده و در هنگام ثبت نام بارگذاری کنند.