1402/7/8 شنبه
پیام تبریک مسئول امور جاری دانشگاه پیام نور واحد راور به مناسبت هفته وحدت
مهندس رحیمی پور با صدور پیامی فرا رسیدن میلاد پیامبر اکرم (ص) وامام جعفر صادق (ع) و هفته وحدت را تبریک گفت.

.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور واحد راور متن این پیام بدین شرح است.
بانگ ملکوتی «اشهدا ان محمد رسول الله» که امروز در سراسر گیتی طنین انداز شده است، ترنم آسمانی دعوت حق تعالی برای وحدت و همدلی مسلمانان و آزادیخواهان عالم و راز ماندگاری اقتدار و استقلال مسلمین و تقویت و ترویج وحدت و یکدلی می باشد.
امروزه میراث بزرگ حضرت محمد(صلی الله علیه و آله) برای مسلمانان دعوت آنان به وحدت است، پیام روشن رسول گرامی اسلام(صلی الله علیه و آله) که می‌فرمایند: الجماعه رحمهٌ و الفرقه عذابٌ "وحدت مایه رحمت و تفرقه موجب عذاب است" بیانگر اهمیت یکپارچگی امت اسلام در این دین مبین است.
وحدت، همدلی و برادری، زمینه‌ساز تقویت مسلمانان و اعتلا و سربلندی آنان در عرصه‌های سیاسی، اجتماعی و فرهنگی جامعه است امید آنکه بتوانیم در سایه دین رحمت و مهربانی، با ایمان و یقین، میراث داری شایسته برای آموزه های غنی اسلام و قرآن باشیم
اینجانب سالروز ولادت مبشر عدالت و وحدت، رسول اکرم و اعظم حضرت محمد مصطفی(ص)، خلف صالحش امام ‌العارفین صادق آل محمد (ع) و همچنین فرا رسیدن هفته وحدت را به تمامی مسلمانان بویژه خانواده دانشگاه پیام نور  تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم.