اطلاعیه ها
1402/11/16 دوشنبه
پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن دهه مبارک فجر
رئیس دانشگاه پیام نور واحد راور در پیامی فرارسیدن ایام‌الله دهه فجر انقلاب اسلامی را تبریک گفت.

.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، متن پیام  به شرح ذیل است:
بسمه تعالی
ایام مبارک و غرور آفرین دهه فجر پیروزی انقلاب اسلامی یاد آور راهبری های انقلابی و حیاتبخش رهبر کبیر و فقید انقلاب اسلامی و فداکاری های عظیم ملت بزرگ ایران است.
انقلاب شکوهمند اسلامی ایران با رهبری دقیق بنیان‌گذار کبیر انقلاب، حضرت امام خمینی (ره)، با تکیه‌بر ازخودگذشتگی و شهامت و خون جوانان وطن، اراده پولادین ملت و الهام گرفتن از نهضت عاشورا شکل گرفت و مردمان ایران‌زمین برای تحقق آرمان‌هایشان با شعار «استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی» پا به میدان گذاشتند و لحظه‌ای از خواسته خود عقب‌نشینی نکردند.
اینجانب ضمن گرامیداشت چهل وششمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی و یاد وخاطره امام راحل و شهدای گرانقدر انقلاب این ایام فرخنده را به تمامی مردم شریف و شهید پرور شهرستان راور، خصوصا جامعه دانشگاهی، کارکنان، اساتید و دانشجویان عزیز تبریک و تهنیت عرض نموده و امید است که با همدلی و همزبانی همچنان پرتلاش در عرصه علم و سلامت رو به سوی افق های روشن حرکت کنیم.