1401/11/12 چهارشنبه
پیام تبریک ریاست دانشگاه پیام نور واحد راور به مناسبت دهه فجر

.

پیام تبریک ریاست دانشگاه پیام نور واحد راور به مناسبت دهه فجر
   ریاست دانشگاه، به مناسبت فرارسیدن ایام الله دهه مبارک فجر بیانیه ای صادر کرد و سالگرد این روزهای    تاریخ ساز را تبریک گفت.
    به گزارش روابط عمومی، متن پیام دکتر جدیدی به شرح ذیل است:
انقلاب ما انفجار نور بود. حضرت امام خمینی (ره)
        ایام مبارک و غرور آفرین دهه فجر پیروزی انقلاب اسلامی یاد آور راهبری های انقلابی و حیاتبخش رهبر کبیر و فقید انقلاب اسلامی و فداکاری های عظیم ملت بزرگ ایران است.
        دوازدهمین روز بهمن هر سال، شوق‌انگیزترین صفحه کتاب انقلاب، یعنی روز ورود زعیـم آگاه، حضرت امام‌خمینی(ره) به ایران ورق می خورد. انقلابی که رساترین فریاد تاریخ، یعنی امام امت، آن را رهبری کرد و به فرجام رساند و برای حفظ آن، با تمام وجود تلاش کرد. ماهمه به سهم خود از این انقلاب بزرگ بعنوان میراث بزرگ امام وشهیدان حمایت وحفاظت بکنیم یادگاربزرگیست که درسایه آن همه چیز را بدست آورده ایم.
    اینجانب ایام الله دهه مبارک فجر را تبریک و تهنیت گفته و از پیشگاه حضرت احدیت سعادتمندی و توفیقات روزافزون را در خدمتگزاری به این ملت شریف و غیور خواستارم.