آموزش
شنبه 23 اردیبهشت 1402 اطلاعیه برگزاری امتحانات پایان ترم دانشجویان دانشگاه پیام نور؛
اطلاعیه برگزاری امتحانات پایان ترم دانشجویان دانشگاه پیام نور؛

دستورالعمل نحوه برگزاری آزمون پایان نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1401
نحوه برگزاری آزمون‌های پایان ترم به این شرح اعلام می گردد؛

در نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1401 آزمون کلیه دروس غیر عمومی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری به صورت حضوری در مراکز/واحدها برگزار خواهد شد.

لازم به ذکر است، آزمون های حضوری به دو شیوه کاغذی و الکترونیکی (نحوه آزمون در کارت ورود به جلسه درج می شود) برگزار می شوند که آزمون های کاغذی در سالن امتحانات مرکز و واحد و آزمون های الکترونیکی نیز در سایت رایانه مرکز و واحد برگزار می شوند.جهت ورود به سامانه آزمون الکترونیکی در آزمون‌های حضوری، نام کاربری : شماره دانشجویی و رمز عبور: کد ملی ثبت شده در سامانه گلستان میباشد. همچنین نام کاربری و رمز عبور دانشجویان اتباع شماره دانشجویی آنها است.

آزمون دروس عمومی مقطع کارشناسی به صورت مجازی  و غیر حضوری (از طریق رایانه شخصی یا تلفن همراه دانشجو)  در سامانه مرکز سنجش و آزمون به آدرس https://edu.pnu.ac.ir برگزار خواهد شد.

تاریخ آزمون‌های دروس عمومی(زبان خارجه ، فارسی عمومی ، ورزش و تربیت بدنی و دروس گروه معارف) از 27 تا 31 خرداد ماه 1402 (به مدت 5 روز ) می‌باشد.
روابط عمومی دانشگاه پیام نور واحد راور